Salonen mestrer alle discipliner inden for frisørfaget, ligesom styling og rådgivning om personlig stil og mode er en naturlig del af salonens virke.

kom som du er

Uanset om man er kvinde, mand eller barn er et besøg hos Elsebeth Olsen afslapning, inspiration og nyt hår til både hverdagen og festdagen. Det er f.eks. også her, at bruden får sat sit hår og lagt sin makeup til den store dag. Konstant faglig udvikling sikrer, at Heidi Olsen og hendes fem medarbejdere altid er up to date med de seneste modetendenser og teknikker.

renoveret lækker salon

I sommeren 2011 blev salon Elsebeth Olsen totalrenoveret og fremstår i dag som en lys og lækker salon med god plads til den enkelte kunde. Heidi Olsen er født ind i en frisørfamilie. Hendes forældre drev i en årrække saloner i Århus, og hendes mor

kongehuset kigger ind

Elsebeth Olsen var gennem 25 år personlig frisør for Dronning Margrethe, når Dronningen var i Århus. Heidi Olsen selv havde gennem 10 år ansvaret for at give Dronningen manicure.
Salon Elsebeth Olsen, der bygger på stolte traditioner og godt håndværk, har ligget i Skanderborg siden 1987. Salonen er en all round familiesalon med fokus på hver enkelt kunde.

MEDARBEJDERE

HEIDI OLSEN

Indehaver

RIKKE KNUDSEN

Assistent

KARINA PREUS

Assistent

CAMILLA JENSEN

Assistent

MICHELLE MORBECH

Elev